Sessiz bir finansal katil olarak Kredi Kartı Borcu

Teknoloji insanların kaprislerini bozuyor. Her insanın kaprislerine hitap etme eğilimindedir. İnsanların kolay, anında ve rahata olan bitmeyen susuzluğuyla beslenir. Çoğu zaman, aynı zamanda onlara çok fazla sorun çıkarır – kredi kartı borcu nedeniyle mali sıkıntı – yani.

Reklam

Kredi Kartı kolaylığı vs Kredi Kartı borcu

Reklam

Sessiz bir finansal katil olarak Kredi Kartı Borcu

İnsanların ihtiyaç duydukları her şeyi ödemek için “plastik” çıkardıklarını sık sık görüyoruz


İnsanların ihtiyaç duydukları
her şeyi ödemek için “plastik” çıkardıklarını sık sık görüyoruz. Neden? Tek gereken küçük bir elektronik kutudan kartın hızlı bir şekilde kaydırılması ve bir imza olduğunda, her şey yolunda. Eve mutlu, memnun ve neredeyse endişesiz gidiyorsunuz. Öte yandan, bu insanların her biri, kredi kartı kullanmanın rahatlığının yanlış bir finansal güvenlik duygusuna yol açabileceğinin farkında değil. Ve bu farkındalık, faturalar gelir gelmez onları vuracak.

Hatta araştırmalar, kredi kartı borcu ve bireysel iflasların banka kârlarını son beş yılın en yüksek seviyesine çıkardığını gösteriyor. Sadece, giderek daha fazla kredi kartı sahibinin, kredi kartı borcuna yol açan mali durumlarını yönetemediğini gösteriyor. Bir kart sahibiyseniz ve bu erken aşamada bazı kredi kartı borcu sorunları yaşıyorsanız, şimdi bu küçük aksaklığın olası sonuçlarını düşünmenin zamanı geldi, böylece kredi kartı borcuyla ilgili daha ciddi bir sorun ortaya çıkmayacak.
Kredi kartı insanlara yenilmezlik hissi verir. Ayrıca, kredi kartı borçlarıyla ilgili sorunlarla karşılaştıklarında finansal yönetim yetenekleri hakkında onlara tonlarca belirsizlik verir. Kredi kartlarının özellikle güvenlik ve rahatlık söz konusu olduğunda finansal sorunları çözdüğü doğru olsa da, özellikle onu kullanan kişi neye bulaştığını bilmediğinde kredi kartları da güçlük yaratır.

Nitekim kredi kartı borcunu ödemek özellikle kişinin faiz oranı yüksek ise uzun zaman alabilmektedir


Nitekim kredi kartı
borcunu ödemek özellikle kişinin faiz oranı yüksek ise uzun zaman alabilmektedir. Ancak bu, kredi kartı borcunun verimli yönetimi konusunda hiçbir şey yapamayacağınız anlamına gelmez. Kendinizi kredi kartı borcuyla boğulmuş bulduğunuzda, depresyon çukuruna düşmeyin. Disiplinle ve harcama kalıplarını değiştirerek üstesinden gelebilirsin. Bakiyelerinizi nasıl daha kolay ödeyeceğiniz, sık karşılaşılan sorunları nasıl konsolide edeceğiniz konusunda ipuçları ve teknikler alarak, size yardımcı olabilecek ücretsiz borç danışma ajansları arayarak ve yeniden keşfetmenin yollarını adım adım deneyerek kredi kartı borcuyla ilgili sorunları ortadan kaldırmaya başlayın. kredi kartı borcunuzu azaltarak finansal özgürlüğünüzü nasıl geri kazanabileceğiniz konusunda.

Kredi kartı borcunu ortadan kaldırma gücü

Kredi kartı borcunu yönetmekte zorlanan ya da iflasın eşiğine gelen kişiler çoğu zaman kredi kartı borçlarını tamamen ortadan kaldıracak gücün kendi ellerinde olduğunun farkına varmazlar


Kredi kartı borcunu
yönetmekte zorlanan ya da iflasın eşiğine gelen kişiler çoğu zaman kredi kartı borçlarını tamamen ortadan kaldıracak gücün kendi ellerinde olduğunun farkına varmazlar. Bugün, giderek daha fazla Amerikalının kredi kartı borcu yardımına fena halde ihtiyacı var. Asıl sorun bu ailelerin kredi kartı borcu için yüksek faiz ödemekte zorlanmalarıdır. Ve kredi kartı borcunun yükünü kaldırmak yerine, her ay daha fazla insan fiili harcamadan çok daha fazla faiz ödüyor.

Binlerce dolarlık kredi kartı borcunu sıfırlamanın aslında daha yasal ve ahlaki yolları var. Ve sadece zaman ayırıp haklarınızı ve iflas yasalarının nasıl değiştiğini öğrenirseniz, kredi kartı borcunu ortadan kaldıracak değerli gerçekler olduğunu keşfedeceksiniz. Aslında, yüksek faizli kredi kartı borcunu azaltma veya ortadan kaldırma olasılığı, bir kişi mali durumunu yeniden düzene sokmak için harekete geçtiğinde artık daha olasıdır.

Kredi kartı borcunuzu sonlandırırken silahınızı bilmeniz dışında, öncelikle kontrol ve sebat duygusu geliştirmeniz çok önemlidir


Kredi kartı borcunuzu
sonlandırırken silahınızı bilmeniz dışında, öncelikle kontrol ve sebat duygusu geliştirmeniz çok önemlidir. Kredi kartı borcunu ortadan kaldırma süreci, organizasyon, netlik ve kendi büyümenize bağlılık gerektirdiğinden, sorumluluğa hazır olmanız, özgür ve bağımsız durmanız şarttır.

Bir kredi kartına sahip olmanın vazgeçilmez olduğunu düşünen ancak kredi kartı borcu kabusu olasılığı nedeniyle almaktan korkan kişiler için, kredi kartının mali durumunuzu yönetmede güçlü bir araç olabileceğini ancak doğru kullanılmadığında her zaman aksaklıklar olacağını unutmamalısınız. . Elbette ihtiyaçlarınıza göre bir tane alıp almamanız için sayısız neden var. Bir tane almaya karar verseniz de vermeseniz de, finansmanı yönetmek yine de iyi bir bütçeleme anlayışı, harcama alışkanlıklarını değiştirmeye isteklilik ve zaten çok fazla kredi kartı borcunuz varken düşük faizli konsolidasyon kredilerinden yararlanma konusunda alçakgönüllülük gerektirir.

Bir yanıt yazın